Conveior inovativ

CategoriiTag-uri

Recent, un client ne-a solicitat o soluție de transport a produselor sale din zona mașinilor de împachetat în cutii spre cea de ambalare în europaleți. Pentru a da curs solicitării sale, am creat trei zone diferite de transport cu ambalare manuală în cutii, al cărei tranzit a fost intermediat de operatori umani. După această intermediere, cutiile au fost preluate de către un conveior individual cu bandă, către mașinile din zona de imprimare. Două dintre conveioare trebuiau să fuzioneze. Pentru a realiza asta, am folosit două pistoane care au permis cutiilor să treacă în mod alternativ.
În ultimul stadiu al procesului, conveioarele trebuiau să transporte cutiile către zona de ambalare în europaleți. Conveioarele cu bandă folosesc un motor ca să transporte produsele din punctul A în punctul B. Ele pot fi modulare, din PVC sau alte materiale solicitate. Echipamentul poate fi modificat în funcție de cerințele clientului.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați următorul formular făcând clic mai jos și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

astet single 2

Alătură-te nouă la RAP Group

Dacă nu ai găsit un post în lista de job-uri, trimite-ne informațiile și te vom contacta

Group-3236s
astet single 2