RAP Development – Construire hală industrială, clădire birouri și amenajări exterioare

CategoriiTag-uri

Obiectivul proiectului descris în următoarele rânduri a constat în construirea unei hale industriale, a unor spații de birouri și amenajări exterioare, toate acestea fiind o Investiție Greenfield a partenerului nostru HIAROM, principalul furnizor mondial de echipamente pentru manipularea, încărcarea și descărcarea sarcinilor, de servicii inteligente și soluții conectate digital.

Provocarea a constat în identificarea de solutii tehnice și comerciale de încadrare în bugetul clientului, pentru un proiect complet echipat cu materiale și specificații de top, într-o piață a materialelor de constructii care a cunoscut creșteri mari.

Ce am făcut? Împreună cu echipa de proiect, formată din membrii ai tuturor departementelor interne, respectiv achiziții, tehnic, financiar și vânzări, dar și cu suportul activ al echipei din partea beneficiarului, am agreat soluții competitive tehnico-comerciale.

Din punct de vedere structural, atât corpul clădirii de producție cât și cel de birouri au fost realizate dintr-o structură din beton complet prefabricată (stâlpi, grinzi, pane, planșeu, elemente TT și soclu perimetral tristrat), inclusiv pregătită pentru pod rulant. Au fost utilizate fundații izolate, alcătuite din bloc de fundare monolit și pahare prefabicate și pardoseală armată cu fibre de oțel și finisată cu cuarț pentru cota ±0.00.

În ceea ce privește elementele de arhitectură, acestea au fost compuse din: pereți exteriori din panouri sandwich cu vată minerală, acoperiș realizat în sistem tabla T153, vată minerală și membrană PVC, tâmplărie exterioară (uși secționale, ferestre metalice, uși pietonale), compartimentări interioare cu pereți din cărămidă, pereți din gips carton, pereți rezistenti la foc, tavane false, tâmplării interioare din sticlă, MDF și finisaje pardoseli (placaje ceramice, mochetă, deck etc.).

Au fost implementate toate categoriile de instalatii: sanitare, de încălzire, hidranți, ventialație și climă, sistem exhaustare fum și pluviale.

De asemenea, amenajările exterioare au inclus platforme rutiere BCR, un bazin de retenție ape pluviale, o stație de pompe subterană, realizată din beton monolit, un bazin de apă incendiu suprateran și realizarea împrejmuirii perimetrale.

Așadar, implementarea proiectului s-a finalizat cu succes, în condițiile agreate, în final rezultând o unitate perfect funcțională.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați următorul formular făcând clic mai jos și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

astet single 2

Alătură-te nouă la RAP Group

Dacă nu ai găsit un post în lista de job-uri, trimite-ne informațiile și te vom contacta

Group-3236s
astet single 2