Parteneriat pentru viitor

CategoriiTag-uri

Începând cu anul școlar 2018-2019, Raptronic Process Engineering SRL susține elevii Colegiului Tehnic Transilvania Brașov  printr-un program de învățământ dual. Scopul acestui program este de a le  îmbogăți cunoștințele  dobândite pe băncile școlii prin formarea competențelor practice, alături de specialiștii firmei noatre.

Practica astfel efectuată va contribui la dezvoltarea personală și profesională a elevilor și îi va  sprijini în tranziția dinspre sistemul educațional către o carieră profesională și un loc de muncă adecvat preocupărilor lor. Ne dorim ca această colaborare să aducă în rândul elevilor aprecierea educației tehnice și a meseriilor alese.

Suntem mândri că, alături de Colegiul Tehnic Transilvania Brașov , ne putem implica în educarea tehnică de calitate a viitoarelor generații de  profesioniști.

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați următorul formular făcând clic mai jos și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

astet single 2

Alătură-te nouă la RAP Group

Dacă nu ai găsit un post în lista de job-uri, trimite-ne informațiile și te vom contacta

Group-3236s
astet single 2