Fresenius Kabi

Având în vedere necesitatea companiei Fresenius Kabi de a își reloca activitatea principală de depozitare și distribuție medicamente, RAP INVEST a încheiat la finalul anului 2016 un precontract de închiriere „long term”, în care ca termeni principali se prevedea ca RAP INVEST să proiecteze și să construiască, conform cerințelor beneficiarului, un depozit farmaceutic pe un teren de aprox. 5000 mp, situat in Ghimbav.
#spatiulogistic #inchirierehale #farma #depozitfarmaceutic

Specificații

Beneficiar
Fresenius Kabi Romania SRL

An finalizare
2018

Industrie
Farmaceutica

Tip construcție
Depozit, Birouri

Oraș
Ghimbav, Brașov

Suprafață construită
2.561mp (575mp birouri)

Descriere

Aceasta construcție trebuia să respecte întocmai cerințele stricte GDP (Good distribution practice) prevăzute de industria farmaceutică privitor la calitatea materialelor, a pardoselilor, asigurarea tuturor utilităților, condițiilor de depozitare specifice, cu temperatură și umiditate controlate, a măsurilor specifice de protecție la foc și stingere incendii, precum și zonele exterioare pentru traficul de marfă, rampele de andocare etc. În plus, a fost realizată și o zona de birouri P+2, aferentă investiției.

În prima parte a anului 2017 s-a realizat proiectarea și autorizarea conform cu tema tehnică Fresenius, iar în a doua parte s-a trecut la construcția propriu-zisă. Aceasta a fost finalizată în septembrie 2018, fiind predată spre folosință beneficiarului.

La acest proiect au participat companiile RAP DEVELOPMENT, în calitate de Constructor și Antreprenor General, în parteneriat cu RAP INSTAL, companie care a realizat integral toate instalațiile interioare și exterioare ale clădirii, cât și RAP TRONIC, care a pus la dispoziție rezerva de incendiu a proiectului.

Galerie

RAP Group

RAP Group înglobează o serie de companii cu expertiză diferită, însă care lucrează în sinergie perfectă pentru domenii precum: lucrări generale de construcții, instalații electrice, termice și sanitare sau tehnologie de proces pentru industrii curate.

© 2022 RAP Group. Toate drepturile rezervate

 +40 372 713 671
office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți încă o idee clară despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să utilizați acest configurator de construcții industriale. Vom reveni cu o ofertă cât mai curând posibil.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri industriale, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați următorul formular făcând clic mai jos și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

astet single 2

Alătură-te nouă la RAP Group

Dacă nu ai găsit un post în lista de job-uri, trimite-ne informațiile și te vom contacta

Group-3236s
astet single 2